PVC/ALU roletne ispunjene su poliuretanskom penom koja onemogucava zagrejavanje prostorije tokom letnih meseci.

PVC PROZORI SA ROLETNAMA – ROLETNE PVC/ALU 

CENA – 55e m2 (najmanja o/m je kvadrat) Svestran sistem roletni za starogradnju i novogradnju Bilo da planirate novogradnju ili sanaciju u starogradnji Comfort-Design Plus ispunice sve zahteve u odnosu na zastitu od sunca, nezeljenih pogleda i insekata, kao i protivprovalnu zastitu. Primena kutija roletni dimenziji 200 mm x 200 mm univerzal se, zbog svoje kompaktne konstrukcije, preporucuje za sanaciju u starogradnji, dok je kutija dimenzije 245 mm, zbog svoje velike zapremine, namenjena visim elementima prozora i vrata preko 2,50 m visine. Opciono sa revizionim poklopcem koji se otvara na dole po izboru pogon roletne sa gurtnom ili elektromotorom

ROLETNE ZA PVC STOLARIJU - PVC/ALU ROLETNE - PVC NADGRADNA KUTIJA, IZNAD STOKA 20X20 cm
PVC PROZORI SA ROLETNOM – ALU SPOLJNE ROLETNE

Moze se reci da su u novije doba Roletne najprihvatljivije i najprakticnije zasenjivaci prostorija. Montiraju se sa spoljne strane PVC stolarije, PVC prozora i vrata a mogu biti aluminijumske ili plasticne. Aluminijumske roletne mogu imati i fiksne vodjice od istog materijala sto ih cini kompletno aluminjiumskim. Kod njih ne postoji mogucnost izbacivanja vodjica i obavezno su sve fiksirane i plastificirane a mogu biti i u boji roletni. Kod plasticnih roletni cena je nesto niza u odnosu na aluminijumske ali nisu bas nesto preporucljive za velike otvore, narocito ukoliko su na takvom mestu da su cesto na udaru vetra i sunceve svetlosti. 70e m2 n/om m2.

PVC STOLARIJA – ROLOKOMARNIK

CENA – 35e m2 (najmanja o/m je kvadrat) 
Rolokomarnik je napravljen od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanoscu i izdrzljivoscu. Idealno su resenje za svaki prostor bio to stan ili kuca.
Rolokomarnici se montiratiraju na prozore. Izradjujemo ih u svim dimenzijama zavisno od velicine otvora. Mrezica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine ekspotacije. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdrzljivost mreze.

PVC STOLARIJA – Plisse komarnici

CENA – 40e m2  (najmanja o/m je kvadrat)
Mreza je plisirana i ne ostecuje se svakodnevnom upotrebom. To je jedina plisirana mreza na trzistu cije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koje se ne razlaze od vlage. Ojacana nitima velike izdrzljivosti, mreza je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno koriscenje. Mreza je dostupna u sivoj boji. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdrzljivost mreze. Lako ga je otvarati i zatvarati. Moguce je ostaviti ga otvorenog u bilo kom polozaju. Plise komarnici su idealni i preporucujemo pogotovo za balkonska vrata

PVC stolarija SN WINDOWS – Beograd. Firma SN WINDOWS vam nudi: Izrada po meri i ugradnja PVC stolarije, kompletan kvalitetan proizvod. PVC prozori, roletne, komarnici, iskusne i odgovorne majstore, pismenu garanciju 10 godina na profil, pet godina na okov.

Firma SN WINDOWS

Kontakt telefoni: 011/4112136 *** 065/5450705 *** 065/5450707

Viber/WhatsApp 062/232475

pvcstolarijarehau@gmail.com

Call Now Button